П`ятниця, 29-Березня-2024, 01:25| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Липень » 8 » Перше місце з пляжного волейболу вибороли чернігівець і запоріжець
12:30
Перше місце з пляжного волейболу вибороли чернігівець і запоріжець
До Чернігова приїхав кубок за перше місце з пляжного волейболу. Привіз його член національної збірної України Олексій Денін.

Перше місце на Кубку України-2016 з пляжного волейболу, що проходив у Запоріжжі, золоту медаль виборов Олексій Денін (Чернігів) та Сергій Попов (Запоріжжя) у складі збірної «Чернігів-Запоріжжя». Змагатися хлопцям довелося з 34 командами. І Денін зізнався, що найважче було у вирішальних матчах.

- Грати було складніше в півфіналі і фіналі. Тому, що там суперники найсильніші. В кінці нашими суперниками були чемпіони світу та майстри спорту міжнародного класу. І все таки кожну партію ми закінчували 2:0.

Відпочивати і насолоджуватись перемогою Олексію ніколи. Адже за кілька тижнів у них розпочинаються тренування. Готуватиметься спортсмен до Кубку світу, де боротиметься за звання чемпіона, у складі української збірної.

Володимир Березенко і Богдан Татаренко — збірна Чернігівської області теж представляли місто на Всеукраїнських змаганнях. Четверте місце вибороли хлопці, що неодмінно є гарним результатом.

- Четверте місце нас переслідує, ми посідаємо його вже втретє.

Не варто забувати й те, що Володимир Березенко та Богдан Татаренко професійно займаються тільки класичним волейболом, а не пляжним. Тож такий результат є достойним, тим паче, що чернігівська збірна обійшла усі непрофесійні команди на чемпіонаті.

За останні 3 роки пляжний волейбол почав швидко розвиватися у Чернігові. Проходить багато різноманітних турнірі для дорослих і молоді. Наразі ми маємо 8 професійних пар волейболістів.

Що стосується тренувальних баз, то Олексій Денін запевнив, що в Чернігові поля для пляжного волейболу не гірші ніж у будь-якому місті України. Тренуватися на них дуже комфортно. Відомо, що нові майданчики для цього виду спорту добудовуються за пішохідним мостом, на базі КДЮСШ №1.

Представники відділення Національного олімпійського комітету в Чернігівській області привітали чемпіона, вручили грошову винагороду та побажали не зупинятися на досягнутому й надалі прославляти Чернігівщину та Україну.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1172 | Додав: shelkovaya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©