Четвер, 25-Квітня-2024, 01:53| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2021 » Березень » 12 » Олімпійські ігри Токіо-2020: безпека понад усе
15:44
Олімпійські ігри Токіо-2020: безпека понад усе
Оргкомітет Токіо-2020 поінформував учасників 137-ї сесії Міжнародного олімпійського комітету, серед яких, зокрема, і українські олімпійські чемпіони – президент НОК Сергій Бубка та віцепрезидент НОК Валерій Борзов, про завершальну підготовку, пообіцявши провести Олімпійські та Паралімпійські ігри за принципом «безпека понад усе».

Президент Токіо-2020 Хасімото Сейко та генеральний директор Муто Тоширо розповіли про прогрес, якого вдалося досягнути, розпочинаючи фінальну стадію підготовки Ігор. Керівники Оргкомітету відзначили, що естафета олімпійського вогню, яка стартує 25 березня та 18 тестових змагань, які розпочнуться у квітні, стануть важливими віхами на цьому шляху.

«Як президент Оргкомітету Токіо-2020 я буду працювати над впровадженням бездоганної системи підготовки до Ігор. Це будуть Ігри, в яких кожен, як в Японії, так і в усьому світі, погодиться, що вони будуть безпечними та надійними. Буду продовжувати зміцнювати нашу співпрацю із зацікавленими сторонами, оскільки ми готуємося до безпечних та надійних Ігор - безпека понад усе»,- прокоментувала Хасімото.

Вона також відзначила, що спортсмени будуть залишатися в центрі процесу прийняття рішень: «Дозвольте мені виступити як спортсмен, а також як президент Оргкомітету Токіо-2020. Ми робимо все можливе, щоб підготуватися до безпечних і надійних Ігор як для зацікавлених сторін, так і для громадян. Я прагну створити середовище, в якому спортсмени з усього світу можуть виступати з упевненістю і гордістю».

Сесія також почула про два важливі майбутні рішення, що матимуть вплив на вболівальників. За словами гендиректора Муто, рішення про те, чи будуть іноземні глядачі допущені до участі в Іграх, буде прийнято до початку естафети олімпійського вогню наприкінці березня. Після цього в квітні також очікується рішення щодо заповнення об’єктів глядачами.

Крім питань здоров'я і безпеки, Хасімото розповіла про прогрес, досягнутий щодо рівності. Вона відзначила призначення 12 жінок-членів до Виконавчої ради Токіо-2020, збільшення представленості жінок до 42 відсотків, а також створення групи щодо просування гендерної рівності на чолі зі спортивним директором Котані Мікако.

По завершенню, у своєму звіті голова Координаційної комісії МОК з підготовки до Ігор Токіо-2020 Джон Коутс привітав організаторів з їх успіхами, підтвердивши свою впевненість в тому, що Токіо, як і раніше, залишається найбільш підготовленим містом в історії Ігор, попри дуже складні обставини.


За інформацією www.noc-ukr.org


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 352 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©