П`ятниця, 19-Квітня-2024, 22:50| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Квітень » 15 » "Олімпійське лелеченя" у Чернігівському районі
10:11
"Олімпійське лелеченя" у Чернігівському районі
Дитинство - найпрекрасніший період життя людини, цікаві моменти його запамۥятовуються на довго. Шкільне життя учнів Чернігівського району вирує різними заходами - творчими, виховними, інтелектуальними змаганнями, конкурсами, вікторинами, спортивними заходами.
І ось один з таких районних заходів проведено на базі М.Коцюбинської гімназії. З метою пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвитоку олімпійського руху шляхом залучення якомога більшої кількості дітей та юнацтва до занять спортом, організації змістовного дозвілля, стартував ІІ етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя -2015».
6 команд змагалися за найвищу нагороду – кубок району «Олімпійське лелеченя-2015», а це «Невгамовні» (М.Коцюбинська гімназія), «Олімп» (М.Коцюбинська гімназія), «Козаки» (Ст.Білоуська ЗОШ І-ІІІ ст.), «Веселе лелеченя» (Гончарівська гімназія), «Комета» (Пакульська ЗОШ І-ІІІ ст.) та «Патріоти» (Ковпитська ЗОШ І-ІІІ ст.).
Розпочалося спортивне свято урочистою лінійкою.
В програмі Заходу приймали участь відповідальний секретар обласного осередку НОК України, учасниця трьох олімпійський ігор Ніна Лемеш, завідувач сектору у справах спорту, сімї та молоді Олександр Чаус, методист відділу освіти Валентина Білан, почесний гість, в минулому вчитель фізичного виховання М.Коцюбинської школи І-ІІІ ст., Шпак Лідія Павлівна, директор М.Коцюбинської гімназії Божок Григорій Макарович, заступник директора з навчально-виховної роботи Калініченко Ніна Михайлівна, заступник директора з виховної роботи Шпак Микола Миколайович.
Програма Заходу «Олімпійське лелеченя-2015» включала три складові: спортивну, освітню та культурну частини. Всі команди презентували свої емблеми, назви команд та девіз.
Цікаво, було спостарігати за учасниками у конкурсі «Комбінована естафета», де учні вміло вели мۥяч, стрибали на спортивних мۥячах, учасники пересувалися поміж фішками набиваючи ракеткою кульку, вправно вели хокейною клюшкою м’яч та переправлялися «снігоступами». А конкурс «Рухлива гра» захопив учаснників та вболівальників швидкісю, спритністю, та ловкістю попаданням в ціль мۥячем. У конкурсі «Вікторина» юні знавці демонстрували свої занння з Олімпійського спорту. Перемогу здобула команда "Невгамовні" (М.Коцюбинська гімназія). Підготував «Невгамовних» вчитель фізичної культури М.Коцюбинської гімназії Кириєнко Микола Петрович.
За свою наполегливість до перемоги всі команди нагороджені цінними подарунками від обласного осередку Національного олімпійського комітету України та грамотами від сектору у справах спорту, сімї та молоді Чернігівської районної державної адміністрації.
Наповнення та проведення спортивної, освітньої та культурної частин програми Заходу здійснював вчитель фізичного виховання М.Коцюбинської гімназії Кириєнко Микола Петрович та в складі судійської колегії працював вчитель фізичної культури Жовинської ЗОШ І-ІІ ст. Донець Руслан Михайлович.
Кожен з організаторів, учасників, запрошених, гостей переконаний, що проведення таких заходів є виховання в учнів гуманістичних цінностей олімпійського руху – дружби, взаємоповаги, солідарності, благородства; формування в них навичок і культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом, підготовка до високопродуктивної праці.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1404 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©