Вівторок, 16-Квітня-2024, 11:33| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Листопад » 22 » «Олімпійська книга» та «Олімпійський куточок» в ЧНПУ ім. Т.Г.Шевченка
11:36
«Олімпійська книга» та «Олімпійський куточок» в ЧНПУ ім. Т.Г.Шевченка
Чернігівський обласний осередок НОК України презентував Всеукраїнські акції Національного олімпійського комітету України «Олімпійська книга» та «Олімпійський куточок» в ЧНПУ ім. Т.Г.Шевченка.
Більше 100 студентів зібралося цього дня у читальному залі педуніверситету. На зустріч були запрошені почесні гості: Виконавчий директор НОК України
Наталії Петрівни Коваленко, Валентина Цербе – Несіна – ЗМС України з біатлону, бронзова призерка зимових Олімпійських ігор у Лілехамері 1994 року, перша олімпійська медалістка незалежної України, Наталія Давидова - ЗМС України з важкої атлетики, бронзова призерка літніх Олімпійських ігор в Пекіні 2008 року, викладач кафедри спорту ЧНПУ ім.Т.Г.Шевченка, Ніна Лемеш - ЗМС України з біатлону, срібна та бронзова призерка чемпіонатів світу, чемпіонка, срібна та бронзова призерка чемпіонатів Європи, учасниця трьох Олімпійських ігор, Ольга Завгородня – МСМК з легкої атлетики (біг на 800 м та естафети 4х400 м.), дворазова чемпіонка Всесвітніх універсіад, бронзова призерка Всесвітньої універсіади, фіналістка чемпіонату світу з легкої атлетики, учасниця чемпіонатів світу та Європи, викладач ЧНПУ ім. Т.Г.Шевченка, Світлана Новопашен - МС України з кікбоксингу, чемпіонка світу, неодноразова чемпіонка Європи, переможниця міжнародних турнірів з кікбоксингу та боксу, аспірантка ЧНПУ ім. Т.Г.Шевченка, Володимир Жула - МС України з волейболу, чемпіон СРСР, дворазовий чемпіон України, триразовий володар Кубку України, чемпіон і володар Кубку Ізраїлю, 10 місце в складі збірної України на чемпіонаті світу, викладач кафедри спорту ЧНПУ ім.Т.Г.Шевченка.
З вітальним словом до присутніх звернулися Виконавчий директор НОК України Наталія Коваленко та ректор ЧНПУ ім.. Т.Г.Шевченка Микола Носко. Відповідальний секретар обласного осередкуу НОК України Ніна Лемеш презентувала Всеукраїнські акції НОК України «Олімпійська книга» та «Олімпійський куточок». Видатні спортсменки передали читачам набір книг на олімпійську тематику, серед яких «Енциклопедія олімпійського спорту», «Олімпійський спорт» у двох томах, збірник творів одного із засновників олімпійського руху Олексія Бутовського та інші. Унікальні книги поповнили архів спортивної літератури бібліотеки та читального залу навчального закладу. Відвідувачі стали активними учасниками вікторини «Що ти знаєш про олімпійські ігри?». За правильну відповідь на запитання знавці отримували сувенір від НОК України. Всі бажаючи мали можливість задати своє запитання видатним спортсменам і отримати автограф. Зустріч пройшла цікаво та весело.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1341 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©