П`ятниця, 19-Квітня-2024, 22:55| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Жовтень » 17 » На Срібнянщині відбулася спартакіада серед команд сільських та селищних рад до Дня захисника України
08:01
На Срібнянщині відбулася спартакіада серед команд сільських та селищних рад до Дня захисника України
14 жовтня у Горобіївці Срібнянського району святкували День Захисника України. В рамках заходу відбулися спортивні змагання з міні-футболу, підтягування, настільного тенісу, перетягування канату та стрільби з пневматичної гвинтівки, у яких взяли участь команди семи сільських та селищних рад - Горобіївської, Срібнянської, Дігтярівської, Харитонівської, Карпилівської, Подільської і Гурбинської.
Учасників змагань привітали Горобіївський сільський голова Олександр Матійко, начальник відділу у справах сім"ї, молоді та спорту райдержадміністрації Ганна Тимошенко, в.о. військового комісара Срібнянського РВК Сергій Дитюк. Почесне право підняти прапор змагань було надано учасникам АТО Анатолію Бережному з Дігтярів та Олександру Лисенку з Горобіївки.
У стрільбі з пневматичної винтівки перше місце зайняв Олександр Желіба з Подолу з результатом 33 очка із п"яти пострілів, друге виборов учасник команди з Харитонівки, третє - у Горобіївської команди.
У змаганнях з футболу перше місце здобула команда Гурбинець, друге - харитонівчани, на третьому були подільські футболісти.
Переможцем змагань з настільного тенісу став Роман Сотченко з Подолу, на другій сходинці - Микола Кошкідько з Горобіївки, на третій - Олег Гайдай з Карпилівки.
Перше місце приніс Олег Гайдай карпилівській команді і в підтягуванні на перекладині, показавши переможний результат - 22 рази.
Неймовірно емоційними і напруженими були змагання з перетягування каната. Тут чемпіоном стала подільська команда на чолі з в.о. військового комісара Срібнянського РВК Сергієм Дитюком. Друге місце дісталось команді Гурбинець, третіми були харитонівчани.
Згідно положення змагань додаткові бали команди одержували за участь у змананнях голів громад та учасників війни на Сході України. Активну участь у змаганнях взяли сільські голови - Іван Дейнека з Гурбинець, Юрій Остапенко з Харитонівки, Ігор Бринза з Карпилівки та господар змагань Олександр Матійко.
У більшості команд взяли участь і учасники АТО - Юрій Кисляк з Харитонівки, Віталій Степанюк з Срібного, Анатолій Бережний з Дігтярів, Олександр Лисенко з Горобіївки. Учасником АТО є і Горобіївський сільський голова Олександр Матійко.
У загальнокомандному заліку переможцем змагань стала команда Подолу, на другому місці - Гурбинці, на третьому - Харитонівка.
За матеріалами сайту "Срібнянщина".


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1136 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©