Четвер, 25-Квітня-2024, 14:24| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2021 » Березень » 14 » МОК повідомляє про прогрес у вакцинації
21:52
МОК повідомляє про прогрес у вакцинації
Міжнародний Олімпійський Комітет оприлюднив свої плани роботи з національними олімпійськими комітетами для підвищення безпеки спортсменів під час їх тренувань і змагань в найближчі місяці. У своєму виступі на 137-й сесії МОК президент МОК Томас Бах відзначив, що вересня 2020 року було проведено 270 різноманітних міжнародних змагань за участю понад 30 000 спортсменів і жоден з цих заходів не привів до розповсюдження вірусів. Це доводить те, що спортивні заходи з великою кількістю міжнародних учасників можуть бути організовані при збереженні здоров'я кожного.

Президент Бах також поінформував Сесію про те, що значна кількість Олімпійських команд вже пройшли щеплення, а інші отримали зобов'язання від своїх урядів згідно з національними стратегіями вакцинації.

У повній відповідності до встановлених національними пріоритетами й керівними принципами вакцинації, Томас Бах також наголосив, що МОК продовжує працювати з міжнародними партнерами над створенням додаткових можливостей для вакцинації спортсменів.

Крім того, МОК отримав пропозицію від Олімпійського комітету Китаю, організаторів Олімпійських і Паралімпійських зимових ігор Пекін-2022 року, про надання допомоги в забезпеченні доступності вакцин. За словами Баха, план полягає в тому, щоб зробити дози вакцини доступними для НОК, на території яких китайська вакцина була схвалена відповідним національним органом охорони здоров'я.

Хоча деталі все ще опрацьовуються, президент Бах підтвердив, що МОК готовий профінансувати ці додаткові дози вакцин не тільки для олімпійських, але і для паралімпійських команд.

Слід відзначити, з самого початку МОК дав зрозуміти, що, хоча він підтримує вакцинацію спортсменів і НОК, їх вакцинація не буде обов'язковою для участі в Олімпійських та Паралімпійських іграх. МОК також підкреслив, що будь-яка програма вакцинації повинна проводитися відповідно до національних пріоритетів вакцинації.


За інформацією www.noc-ukr.org


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 380 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©