П`ятниця, 19-Квітня-2024, 21:26| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Серпень » 26 » Літня Спартакіада Борзнянщини
14:21
Літня Спартакіада Борзнянщини
23 серпня на районному стадіоні «Колос» пройшла 13-та літня Спартакіада Борзнянщини серед команд територіальних громад, присвячена 24-ій річниці незалежності України.
Спартакіаду відкрив головний суддя змагань, начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Іващенко. Учасників привітали заступник голови райдержадміністрації Віктор Бондаренко та заступник голови районної ради Віктор Горбащенко. Звучить Гімн України. Прапор змагань піднімають переможці минулорічної Спартакіади, фізкультурники Борзнянської міської ради.
Рівно о 12-ій годині було оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими у зв`язку з подіями Революції Гідності та відстоювання територіальної цілісності України у районі проведення АТО
В програму Спартакіади увійшло сім видів спорту: міні-футбол, парковий волейбол, перетягування канату, легка атлетика, настільний теніс, шашки, гирьовий спорт. Всього в заході взяло участь більше двохсот спортсменів різних вікових категорій, що представляли 14 територіальних громад.
На відміну від попередніх Спартакіад, цьогорічна відрізнялася тим, що не було одноосібного лідера і команда-чемпіон визначилася лише в заключному виді змагань, в перетягуванні канату. Саме перемога в цьому виді спорту вивела команду Борзнянської міської ради на перше місце. Крім перемоги в перетягуванні канату спортсмени Борзни перемогли і у гирьовому спорті. Традиційно вже добре виступила команда Петрівської сільської ради, яка лише на 5 очок відстала від команди-переможця. Петрівці повторили свій минулорічний успіх. Приємно було бачити в числі призерів і команду із Сиволожі. Сільські спортсмени проявили свої найкращі якості і стали «бронзовими» призерами Спартакіади. Слід відзначити і команду Комарівської сільської ради, яка стала переможцем у змаганнях з футболу та легкої атлетики. Малозагорівські фізкультурники взяли першість у змаганнях з шашок. Миколаївські спортсмени перемогли у змаганнях з волейболу, а носелівські – з настільного тенісу.
Команди-призери та переможці і призери в особистому заліку нагороджені дипломами відповідних ступенів, пам`ятними медалями, кубками та грошовими преміями.
Нагороди вручили голова райдержадміністрації Анатолій Хавило та заступник голови районної ради Віктор Горбащенко.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 929 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©