П`ятниця, 19-Квітня-2024, 14:02| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Жовтень » 31 » LA28 спирається на Олімпійський порядок денний 2020 для проведення інноваційних Ігор
22:00
LA28 спирається на Олімпійський порядок денний 2020 для проведення інноваційних Ігор
Відбулося перше засідання Координаційної комісії Міжнародного олімпійського комітету (МОК) з питань Олімпійських ігор в Лос-Анджелесі 2028 року (LA28), на якому були детально описані міцні основи, закладені місцевим Організаційним комітетом, його досягнення на сьогодні та плани на найближчі місяці, оскільки він прагне забезпечити інноваційні Олімпійські та Паралімпійські ігри.

Комісія під головуванням члена Виконавчого комітету МОК Ніколь Ховертц протягом двох днів віртуальних засідань зосередила увагу на ряді напрямків. Теми включали бачення та місію LA28, спортивні плани та плани об’єктів, а також успіх бренду та комерційних програм.

Президент МОК Томас Бах взяв участь у відкритті засідання, щоб висловити свою вдячність за всю роботу, яка проводиться командою в Лос-Анджелесі, попри труднощі, викликані COVID-19.

Він сказав: «2020 рік поставив перед світом та олімпійським рухом безпрецедентні виклики, але ми продемонстрували, що гнучкість та інновації будуть використовуватися для адаптації до нових умов і проведення Олімпійських ігор, придатних для світу після корони. Протягом останніх місяців ми показали, що ми дійсно сильніші разом. Це було унікальним чином проілюстровано запуском бренду LA28 минулого місяця - новаторський і творчий підхід Організаційного комітету отримав схвалення з усього світу», підкреслив президент МОК.

«З самого початку проєкт LA28 включив саму суть Олімпійського порядку денного 2020 в усі свої стратегічні плани. Ці рекомендації відкрили двері для використання унікального рівня існуючого досвіду проведення заходів в Лос-Анджелесі та можливості застосовувати орієнтований на події підхід до планування і реалізації. Тому ці Ігри залишать позитивну спадщину для мешканців Лос-Анджелеса і Сполучених Штатів в цілому».

Говорячи про роботу Організаційного комітету, голова Координаційної комісії Ніколь Ховертц заявила: «Ми дійсно задоволені прогресом, досягнутим командою в Лос-Анджелесі, про що свідчить запуск їх унікального бренду та угоди з низкою комерційних партнерів високого профілю.

Широкий діалог, який ми вели протягом останніх двох днів, був дуже обнадійливим, зміцнюючи рішучість LA28 забезпечити унікальний досвід, який залишиться у спадок поколінням американців. Вони зробили відмінний старт, і протягом найближчих років ми з нетерпінням чекаємо на тісну співпрацю з ними, спираючись на великий досвід проведення заходів в місті та використовуючи досвід членів цієї Комісії, щоб провести справді незабутні Ігри в 2028 році».

Голова LA28 Кейсі Вассерман візначив: «Лос-Анджелес - це місто, яке постійно змінюється і розвивається. Це місце, де процвітають творчість та інновації. Як місто спорту і розваг світового класу з творчим потенціалом, Лос-Анджелес створений для проведення Ігор та надання вболівальникам і спортсменам неперевершеного олімпійського та паралімпійського досвіду».

У той час як Лос-Анджелес готується провести свої треті Олімпійські ігри та перші Паралімпійські ігри, Комісія звернула увагу на один з перших важливих етапів LA28. Запуск бренду LA28 1 вересня показав анімовану емблему, створену для цифрової ери і призначену для розвитку з плином часу. Емблема LA28, закріплена сміливими і статичними L, 2 і 8, дозволяє створювати винятковий спектр історій через динамічну «А», проілюстровану варіаціями, створеними спортсменами, художниками та прихильниками, пов'язаними з Лос-Анджелесом.

Також була надана оновлена інформація про перші комерційні успіхи Організаційного комітету. Це було підкреслено підтвердженням першого «партнера-засновника» LA28, декількома ліцензійними угодами та іншими анонсами в інформаційних джерелах.

Ще одна сфера, в якій Організаційний комітет підтвердив свою прихильність справі, - це обіцянка щодо молодіжного спорту. В рамках надання права на проведення Ігор 2028 року Лос-Анджелесу, LA28 і МОК домовилися, що до 160 мільйонів доларів США будуть інвестовані в місцеві молодіжні види спорту напередодні Ігор. Незважаючи на затримку через COVID-19, обговорення були зосереджені на наступних кроках цього проекту.

Генеральний план об’єктів LA28 був ще однією важливою темою обговорення. Беручи до уваги прихильність олімпійського руху до стійкості і спадщини, а також сприяння досягненню цілей ООН в сфері сталого розвитку, Ігри 2028 року не потребуватимуть будівництва будь-яких нових об'єктів. Це дозволить LA28 більше зосередитися на забезпеченні незабутніх вражень для всіх, хто братиме участь в Іграх, а також на розробці інноваційних заходів, спрямованих на залучення нових фанатів до олімпійського і паралімпійського руху.

За інформацією www.noc-ukr.org


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 321 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©