Середа, 24-Квітня-2024, 17:02| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Серпень » 26 » Кожному селу – команду!
07:53
Кожному селу – команду!
Цього сезону у Корюківській районній, що на Чернігівщині, першості з футболу бере участь вісім команд: «Зоря» (Перелюб), «Убідь» (Сядрине), «Промінь» (Сахутівка), «Полісся» (Холми) та ще чотири – з Корюківки: «Фортуна», «Ветеран», «Фаворит», «Відродження».
Як для нашої Корюківщини, то це небагато. У Менському, сусідньому з нами районі, на футбольні поля району щотижня виходить вісімнадцять команд, удвічі більше, ніж у нас. Могли б і ми мати більше, відродивши футбол у Рибинську, Козилівці, Савинках, Олександрівці та ін. У деяких із названих населених пунктах працюють багаті інвестори, фермери, які змогли б виділяти кошти на утримання команд, взагалі на розвиток легкої атлетики та ігрових видів спорту. А загалом – на оздоровлення нації, турбуючись про фізкультуру і спорт, про людей, зокрема, у своїх трудових колективах… Тільки чомусь не завжди цьому приділяється належна увага. А потім, коли призивають в армію чи на захист територіальної цілісності України на схід, виявляється, що є особи чоловічої статі, які слабо підготовлені фізично. У селах просто необхідно робити акцент на розвиток фізкультури і спорту. І сільські ради передусім мають бути в цьому зацікавлені. Бо навіть у дев’яності «кризові роки», як тоді називали, майже у кожному крупному і середньому населеному пункті грали у футбол, мали волейбольні площадки та майданчики для занять легкою атлетикою. А тепер у Рибинську, Савинках, Забарівці, Камці, Олександрівці, Наумівці та інших селах навіть найменші спортивні об’єкти позаростали.
Про перші підсумки районної першості з футболу розповідає голова товариства «Колос» Олександр Стельмах.
– На сьогодні лідерами після чотирьох турів є корюківські команди: «Фортуна» , у якої в активі – чотири перемоги, 12 очок і 18 забитих м’ячів, та «Фаворит» – 24 забитих м’ячі та 9 очок. У четвертому турі сядринська «Убідь» грала на виїзді. У неї добре складалася гра, про що свідчить результат – з рахунком 3 : 0 перемогла перелюбську «Зорю». «Полісся» приймало на своєму полі у Холмах сахутівський «Промінь». У цій зустрічі більше везло холминським футболістам, які частіше пробивали по воротах суперника, і три м’ячі побували у них. На олексіївському футбольному полі відбулося два матчі. Команда «Фаворит» забила сім голів, а «Ветеран» – не відповів жодним. У другій грі на один забитий «Відродженням» гол, «Фортуна» відповіла – чотирма.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1154 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©