П`ятниця, 19-Квітня-2024, 06:46| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Червень » 17 » Команда Борзнянської районної організації ФСТ "Колос" - призери чемпіонату України серед ветеранів
14:57
Команда Борзнянської районної організації ФСТ "Колос" - призери чемпіонату України серед ветеранів
З 10 по 14 червня в місті Приморськ Запорізької області на стадіоні «Олімпієць» відбулися фінальні змагання з футболу 2016 року серед команд ветеранів Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України.
На урочистому параді відкриття змагань учасників вітали голова Приморської райдержадміністрації Сергій Бєлічев, директор сільгосппідприємства ТОВ «Петрівське» та президент футбольного клубу «Петрівка» (с. Петрівка) Микола Штенгелов , міський голова Приморська Олена Божкова та голова Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» Анатолій Земляков.
Капітани команд-учасниць підняли державний прапор під звуки національного гімну. Всі команди отримали від гостинних господарів солодкі короваї та із задоволенням підтримали місцевих аматорів співу та танцю, які справді створили чудову атмосферу спортивного свята для ветеранів та всіх присутніх .
Змагання проводились у двох вікових категоріях: віком 40-49 років (1976-1967 років народження ) та 50 років і старші ( футболісти 1966 р.н. і старші).
Усього в турнірі взяли участь 10 команд: 4 команди 40 - 49 років та 6 команд в старшій віковій категорії.
Матчі у віковій групі з чотирьох команд проводилися за коловою системою в одне коло .У змаганні взяли участь команди: збірна команда Полтавської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, «Ветеран» збірна команда Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос, команда Борзнянської районної організації ФСТ «Колос» Чернігівської області та команда Первомайського районного МФОК «Колос» Миколаївської області.
В результаті зіграних поєдинків чемпіоном Всеукраїнських фінальних змагань з футболу 2016 року серед команд ветеранів у віковій категорії 40-49 років стала збірна команда Полтавської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, яка виграла усі 3 матчі.
Срібним призером стала команда Борзнянської районної організації ФСТ «Колос» Чернігівської області. На ІІІ місці опинилася збірна команда Запорізької області.
У категорії 50 років та старші приймали участь збірна команда Полтавської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, «Ветеран» Мелітопольського району Запорізької області, команда Борзнянської районної організації ФСТ «Колос» Чернігівської області, ФК «Дергачі» Дергачівського району Харківської області, «Надія» Іванівського району Херсонської області та «Олімпієць» Приморського району Запорізької області.
В даній категорії команди були розділені на дві групи, матчі в яких відбувались за коловою системою. Далі переможці груп розігрували 1-2 місця, другі місця в групах боролися за 3-4 місця , треті - виборювали 5-6 місця.
Переможцем першості стала збірна команда Полтавської області, яка у надважкому фінальному поєдинку грала з харків’янами. Основний час було зіграно внічию 0-0, а в серії післяматчевих пенальті вдача посміхнулась полтавчанам (3-2).
На ІІ місці стала команда «Дергачі» Дергачівського району Харківської області.
В матчі за третє місце теж мала місце інтрига. На останніх секундах «Олімпієць» з м. Приморськ зрівнює рахунок 2-2 з чернігівською командою, і все вирішують дев’ятиметрові штрафні удари. Перемогу могла здобути як одна, так і інша команда. Та все ж таки гості – із Борзнянської районної організації ФСТ «Колос» Чернігівської області були наполегливішими і виграли довготривалу післяматчеву серію з рахунком 7-6.
5-6 місце Запорізька –Херсонська 3-0
3-4 місце Чернігівська –Запорізька 2-2 (7-6п.)
1-2 місце Полтавська –Харківська 0-0 ( 3-2 п.)
Слід відзначити, що чудова погода та лагідне Азовське море всі дні сприяли проведенню змагань, тож учасники роз’їхались по рідних домівках з гарними враженнями та позитивними емоціями.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Здобутки чернігівців | Переглядів: 1148 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©