П`ятниця, 29-Березня-2024, 12:24| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Липень » 2 » Футбольні новини Менського району
15:24
Футбольні новини Менського району
На стадіонах Менського району Чернігівської області у минулі вихідні кипіли футбольні пристрасті. Попри шалену підтримку місцевих уболівальників, не усі господарі поля завершили матчі перемогами.
П’ятий тур першості району з розпочався грою у Мені, де місцевий «Темп» приймав «Синявку». У першій половині гри глядачі взяття воріт так і не побачили, а після перерви результативність різко зросла. З нічиєю 2:2 команди розійшлися миром.
Ще один матч відбувся у Мені за участю «Авангарду» та макошинської «Десни». Напружена, безкомпромісна боротьба за кожен м’яч вирувала на полі. Залишившись у меншості, гості не змогли протистояти атакам господарів, тож із результатом 3:0 переміг «Авангард».
Лідер нинішнього чемпіонату СК «Мена» проводив виїзну гру проти «Торнадо» у Стольному. Шалена, місцями несамовита підтримка уболівальників гнала господарів уперед, але відібрати хоча б одне залікове очко «Торнадо» так і не вдалося. З рахунком 3:4 перемогли меняни.
У Дягові більше м’ячем володіли гості – команда «Кудрівка». І здобули виїзну перемогу з результатом 2:4.
Березнянське «Полісся» у цьому турі приймало на своєму полі феськівську «Ювенту». Цілковитий контроль м’яча господарями не дав жодних шансів гостям завершити матч на свою користь. Забивши чотири м’ячі у ворота «Ювенти», господарі здобули переконливу перемогу з рахунком 4:0.
У першій лізі киселівська «Ніка» приймала «Ветеран» із Дягови. Фортуна була прихильнішою до господарів, які здобули першу перемогу в нинішньому чемпіонаті з результатом 5:1.
Сосницька «В’юнка» мірялася силами з менським «Кооператором». Ініціативою володіли господарі, але оборона та воротар гостей надійно захищали свої позиції. У підсумку гра завершилась нічиєю 1:1.
Слобідська «Фортуна» зіграла на своєму полі із семенівським «Фаворитом». Запекла боротьба, гострі моменти біля воріт обох команд – усе це не давало нудьгувати вболівальникам. Господарі поля вдалими ударами з далекої відстані забезпечили собі перемогу з рахунком 4:2 .
У Величківці, де місцевий «Шанс» приймав «Чапаєв», уже на другій хвилині зустрічі гості відкрили рахунок. І до перерви ще двічі змушували воротаря господарів діставати м’яч із власних воріт. Матч завершився з рахунком 1:4 на користь «Чапаєва».


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1230 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©