Середа, 24-Квітня-2024, 02:58| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Червень » 24 » Дмитро Митрофанов завоював першу в історії Чернігівської області медаль чемпіонату Європи з боксу!
11:13
Дмитро Митрофанов завоював першу в історії Чернігівської області медаль чемпіонату Європи з боксу!
На чемпіонаті Європи з боксу серед чоловіків, який завершується в турецькому місті Анкара, вдало виступив чернігівець, вихованець обласної школи вищої спортивної майстерності Дмитро Митрофанов.
Змагаючись у ваговій категорії до 75 кг, він дістався півфіналу. На шляху до цієї стадії Дмитро у першому раунді змагань з рахунком 23:14 здолав хорвата Санджіна Пола Вгроца, потім у другому раунді був сильнішим за Віллі Хакканена з Фінляндії (дискваліфікація у 2-му раунді). І в чвертьфіналі наш земляк обіграв ірландця Даррена Оніла - 17:10.
Суперником нашого боксера по півфіналу був потужний росіянин Максим Коптяков, який нещодавно виборов титул чемпіона Росії і по праву вважався одним із головних претендентів на найвищі нагороди цьогорічного чемпіонату Європи. До переваг росіянина можна було також віднести і його зріст, який переважав Дмитра на 15 см. Проте, не дивлячись на це, Дмитро мав на це свої думки та виходив на бій надзвичайно впевненим та рішучим, що і довів стартовий раунд.
Початок бою і загалом перший раунд можна було віднести до активу нашого боксера. Дмитро діяв більш активніше, намагався провокувати росіянина на ближній бій та проводив непогані атаки, які доходили точно в ціль. Проте, перерва після стартового раунду пішла не на нашу користь. Російський боксер у другій трихвилинці почав наносити велику кількість ударів з далекої відстані та намагався не підпускати Дмитра у ближній бій, адже саме це було головним козирем українця перед довгими руками Коптякова. Така тактика принесла росіянину беззаперечну перевагу та допомогла йому здобути загальну перемогу у двобої з рахунком 26:11.
Таким чином, Дмитро Митрофанов здобув бронзову медаль європейської першості, яка стала першою в боксерській історії Чернігівщини.
Вітання також приймає і тренер нашого спортсмена Руслан Саїд.

Переглянути півфінальний двобій Дмитра Митрофанова з Максимом Коптяковим можна за наступними посиланнями: частина 1, частина 2.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Міжнародні заходи | Переглядів: 1280 | Додав: ArtemShirokiy | Теги: Митрофанов Дмитро, бокс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©