П`ятниця, 19-Квітня-2024, 19:09| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Вересень » 26 » Четвертий дитячий турнір з вільної боротьби на кубок олімпійської чемпіонки Ірини Мерлені
12:08
Четвертий дитячий турнір з вільної боротьби на кубок олімпійської чемпіонки Ірини Мерлені
22 вересня в спорткомплексі по вулиці Прилуцька, 156 відбувся четвертий дитячий турнір з вільної боротьби на призи Олімпійської чемпіонки Ірини Мерлені.

У змаганнях взяли участь юні спортсмени у 15 вікових групах зі всієї України ¬ більше 240 учасників (21 команда). Розіграно 17 комплектів нагород. Організатори заходу ¬ Федерація вільної боротьби Ніжинщини. Захід проходив за підтримки: депутата міської ради, голови Федерації вільної боротьби Ніжинщини С.П.Дзюби, мецената В.А. Атрошенка, голови Відділення НОК України в Чернігівській області В.П.Кулічу, депутата Київської міської ради О.В. Харченка та депутатського корпусу Ніжинської міської ради.

«Мене радує, що з кожним роком цей турнір набуває популярності, і кількість учасників зростає. Наступного року турнір буде ювілейним. Вірю, що в майбутньому вийдемо на міжнародний рівень із залученням зарубіжних спортсменів. Звертаючись до спортсменів, наголошу, що спорт ¬ це важка, наполеглива праця. Прагніть до перемоги, здобувайте її!», ¬ звернувся до присутніх міський голова Анатолій Лінник та подякував Олімпійській чемпіонці Ірині Мерлені за підтримку розвитку вільної боротьби в Ніжині та загалом в Україні.

«Я пішла з професійного спорту і дуже бажала започаткувати турнір на призи Олімпійської чемпіонки Ірини Мерлені. У мене в Ніжині є добрі друзі, що підтримали мою пропозицію, завдяки яким ми проводимо цей кубок. Це працює на розвиток мого улюбленого виду спорту – вільної боротьби. А, значить, скоро будуть нові чемпіони. Згодом турнір може навіть стати міжнародним, на який запрошуватимемо юних борців з сусідніх країн, щоб ще більше дітей брали участь у змаганнях», ¬ прокоментувала Олімпійська чемпіонка.

Ірина Мерлені подякувала людям, завдяки яким цей захід відбувається в Ніжині, а це, в першу чергу, депутату міської ради, голові Федерації вільної боротьби Ніжинщини Сергію Дзюбі, а також меценату Владиславу Атрошенку, депутату Київської міської ради Олександру Харченку та депутатському корпусу Ніжинської міської ради. Вона також висловила слова вдячності родині ніжинських спортсменів Галаганів за відданість своїй спортивній справі та побажала учасникам вдалої боротьби на килимі.

Серед почесних гостей був присутній заслужений майстер з вільної боротьби, переможець кубку світу, бронзовий призер чемпіонату світу з вільної боротьби, віце¬-президент асоціації спортивної боротьби України Григорій Данько, який подякував за вагомий внесок у розвиток спортивної боротьби Олімпійській чемпіонці Ірині Мерлені та вручив подяки від асоціації спортивної боротьби України: Анатолію Галагану – за любов до дітей та батьківську турботу, розвиток вільної боротьби на теренах Ніжинщини, меценату Владиславу Атрошенку – за вагомий внесок у розвиток вільної боротьби на теренах Чернігівщини, депутату міської ради, голові Федерації вільної боротьби Ніжинщини Сергію Дзюбі – за вагомий внесок у розвиток і популяризацію спортивної боротьби на теренах Чернігівщини, голові Вертіївської ОТГ Ігорю Морозу – за підтримку вільної боротьби на теренах Ніжинщини, міському голові Анатолію Ліннику – за підтримку розвитку спортивної боротьби в Ніжині.

У рамках урочистостей членом виконкому Відділення Національного олімпійського комітету в Чернігівській області Анатолієм Настоящим було оголошено вітання від президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки, голови Відділення НОК України в Чернігівській області Валерія Куліча та першого заступника голови Відділення НОК України в Чернігівській області Ніни Лемеш.

На почесній церемонії нагородження Ірина Мерлені вручила Диплом від президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки за вагомий внесок у розвиток олімпійського виду спорту вільної боротьби Анатолію Галагану.

Всіх учасників змагань привітали своїми виступами автор і виконавець українських пісень Віктор Погуляй та естрадно¬гімнастичний колектив “Ефект” (керівник Ольга Московська).

За результатами змагань, кубок Ірини Мерлені вже вчетверте отримали вихованці ніжинської школи вільної боротьби. Роки напружених тренувань спортсменів і самовіддана любов до спорту, до вільної боротьби тренерів привела ніжинську команду борців до жаданої перемоги. Тож завдячуємо за тренерську науку Анатолію Петровичу Галагану та Ігорю Володимировичу Гуньку.





QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 877 | Додав: yulia | Теги: #chernigivnoc #спорт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©