П`ятниця, 19-Квітня-2024, 13:55| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Лютий » 20 » Чернігівські спортсмени здобули медалі відкритого Чемпіонату України з кульової стрільби в приміщенні
12:56
Чернігівські спортсмени здобули медалі відкритого Чемпіонату України з кульової стрільби в приміщенні
З 07 по 13 лютого у Львові проходив відкритий чемпіонат України з кульової стрільби у приміщенні.
Чернігівські стрілки підтвердили свій високий клас й повернулись додому з медалями: Костевич Олена в особистих видах програми у вправах ПП-2 (пневматичний пістолет) та МП-5 (малокаліберний пістолет) була неперевершеною й здобула дві золоті медалі, а в командному заліку – вправа ПП-2 разом з подругами по команді Авраменко Галиною та Мозговою Мартою здобули срібло, також срібло було і в командному заліку у вправі МП-5, але склад команди був іншим (Костевич Олена, Чередінова Світлана та Мозгова Марта). Двічі першою в особистому заліку була також Авраменко Галина (вправа ГП-11 та ГП-11 А – стрільба по рухомій мішені). Приємно відзначити, що Авраменко Галина у вправі ГП-11 встановила новий рекорд України, набравши 395 очок, попередній рекорд належав Заболотній В. і був рівний 393 очки. Також в особистому заліку у вправі ГП-11 відзначилась Самохіна Катерина, яка пропустивши вперед лише свою подругу Авраменко Галину посіла друге місце. У командній першості у вправі ГП-11 А команда Чернігівської області у складі: Авраменко Галина, Самохіна Катерина та Рожнятовська Дарина здобула перемогу, а у вправі ГП-11 в тому-ж складі посіли друге місце. Непогано на чемпіонаті виступив й Попружний Юрій, який двічі був п’ятим у вправах МП-6 та ПП-3.
Після чемпіонату Костевич Олена залишилась на навчально – тренувальному зборі по підготовці до чемпіонату Європи, який відбудеться наприкінці лютого початку березня.
Вітаємо спортсменів з перемогами на чемпіонаті України й бажаємо не менш яскравих перемог на міжнародних змаганнях. Побажаємо наснаги в роботі й тренерам спортсменів: Чередіновим Ігорю та Світлані (Костевич О., Мозгова М.), Назаренко Галині (Авраменко Г., Самохіна К., Рожнятовська Д.), Майбороді Світлані (Попружний Ю.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 1460 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©