Четвер, 25-Квітня-2024, 06:15| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Липень » 2 » Чернігівщиною впевнено крокує Всеукраїнський спортивно-видовищний захід "Олімпійський день"
10:29
Чернігівщиною впевнено крокує Всеукраїнський спортивно-видовищний захід "Олімпійський день"
За підтримки Чернігівського обласного осередку НОК України в дитячому оздоровчому таборі санаторного типу «Дружба» був проведений Всеукраїнський спортивно-видовищний захід Олімпійський день.
Справжніми оваціями діти зустріли гостей директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту, відповідального секретаря обласного осередку НОК України, заслуженого майстра спорту України з біатлону, учасницю Олімпійських ігор Ніну Лемеш, члена збірної команди України з легкої атлетики серед ветеранів, переможця міжнародних змагань, багаторазового чемпіона України з бігу на довгі дистанції Миколу Левадського, кандидата у майстри спорту України з волейболу, призерку чемпіонатів України, стипендіата НОК України Євгенію Задніпровську та кандидата в майстри спорту зі спортивних бальних танців, чемпіонку України Олександру Шелкову. Вони радісно привітали керівництво дитячого закладу та відпочиваючих зі спортивним святом.
150 дітей стали свідками справжнього спортивного дійства. У програмі Олімпійського дня були проведені: легкоатлетичний біг та «Веселі старти». Хлопці та дівчата змагалися у бізі на 30 та 50 метрів. Усі конкурси проходили в напруженій боротьбі при шумній та емоційній підтримці гравців і вболівальників.
Найкращі юні олімпійці були нагороджені дипломами та медалями обласного відділення Національного олімпійського комітету України та благодійного фонду «Поліський оберіг» народного депутата України Владислава Атрошенка. Всі учасники отримали пам’ятні подарунки з логотипом Олімпійського дня та сертифікат учасника за підписом президента Міжнародного Олімпійського Комітету Томаса Бахаі та президента НОК України Сергія Бубки.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 999 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©