П`ятниця, 29-Березня-2024, 13:22| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Червень » 6 » Чернігівщина вшанувала найкращих спортсменів, тренерів та організації року
16:04
Чернігівщина вшанувала найкращих спортсменів, тренерів та організації року
У суботу Чернігівський обласний музично-драматичний театр ім. Т. Г. Шевченка радо зустрів цілу плеяду зірок спорту.

Саме в цьому затишному приміщенні за ініціативи департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області за участю Олімпійських чемпіонів, легенд спорту, тренерів та фахівців галузі, діячів культури та мистецтв, відбулося яскраве спортивне дійство - церемонія урочистого вшанування кращих спортсменів, тренерів та організацій області за підсумками 2015 року «Бал чемпіонів».

На гостей свята чекала дуже насичена та цікава концертна програма. Відкрили захід урочистим вальсом вихованці клубу спортивного танцю «Ніка».

Кращих представників спортивної еліти привітали та вручили їм дипломи: заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема, перший заступник ОДА Леонід Сахневич, голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко, віце-президент Національного олімпійського комітету Володимир Бринзак.

У своєму вступному слові директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації Ніна Лемеш зазначила: «Сьогодні в залі присутні Олімпійські чемпіони, призери Олімпійських ігор, чемпіони світу, чемпіони Європи, призери міжнародних змагань, кандидати на участь в Іграх-2016, тренери, директори ДЮСШ, меценати – ті люди, які причетні до розвитку фізичної культури, спорту та Олімпійського руху на Чернігівщині».

В цей вечір чудові подарунки у вигляді концертних номерів подарували народна артистка України Марина Гончаренко, лауреат всеукраїнських і міжнародних конкурсів, соліст обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм Сергій Гладарєв, акордеоністка Єлизавета Карпенко, артист драмтеатру Владислав Лещенко, вихованки хореографічного колективу художньої гімнастики «Перлина Полісся», лауреат та володар гран-прі міжнародних хореографічних конкурсів, народний художній колектив театр-танцю «Слов'яни», зразковий колектив сучасного танцю «Міріданс» Чернігівської обласної школи мистецтв та вихованці регіонального центру «Інваспорт», призери чемпіонатів України зі спортивних танців на візках Сергій Авраменко і Юлія Дмитренко.

У цьогорічній спортивній церемонії переможців обирали в 11-ти номінаціях. На відміну від попередніх церемоній, організатори додали дві нові номінації: Олімпійська надія Чернігівщини та спортивний прорив року.

Як недивно, але перемогу у цих номінаціях здобули боксери. Олімпійською надією було визнано срібну призерку чемпіонату світу та Європи серед юніорок Кароліну Махно. Спортивним проривом року стала Чернігівська обласна федерація боксу.

«За 2015 рік Чернігівська обласна федерація боксу посіла перше загальнокомандне місце серед інших областей України. Завдяки цьому ми були визнані переможцями у цій номінації», — поділився Євген Артюх, віце-президент Чернігівської обласної федерації боксу.

Хоч спорт переживає зараз нелегкі часи, але держава всіляко намагається підтримувати талановитих спортсменів.

«Коли піднімається прапор, лунає гімн України – це велике досягнення. Це те, що піднімає Україну в усьому світі. Хочу побажати вам бути і відчувати себе завжди чемпіонам», — наголосив Олександр Ярема, заступник Міністра молоді та спорту України.

Спортсмени-переможці отримали премію у розмірі 5 тисяч гривень, а їх наставники — 3 тисячі.

Переможцями «Балу чемпіонів-2015» стали:

Кращий спортсмен з олімпійських видів: Семенов Сергій – Заслужений майстер спорту України з біатлону, учасник двох зимових Олімпійських ігор, призер чемпіонатів світу і Європи, володар малого кришталевого Кубку світу.

Кращий тренер з олімпійських видів: Кравець Олег – Заслужений тренер України з боксу, тренер-викладач Ічнянської районної дитячо-юнацької спортивної школи фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

Кращий спортсмен з неолімпійських видів: Єрмоленко Олександр – Майстер спорту міжнародного класу з рукопашного бою, чемпіон світу з військово-спортивного багатоборства та срібний призер чемпіонату світу з рукопашного бою.

Кращий тренер з неолімпійських видів: Козир Сергій - Старший тренер–викладач з рукопашного бою, кікбоксингу і військово-спортивного багатоборства комплексної дитячо-юнацької спортивної школи міської громадської організації спортивного товариства «Спартак».

Сильні духом: кращий спортсмен-паралімпієць, дефлімпієць: Рептюх Ігор – Заслужений майстер спорту України з біатлону і лижних гонок, срібний призер зимових Паралімпійських ігор, чемпіон та багаторазовий призер чемпіонатів світу і Європи, призер етапів Кубку світу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

Сильні духом: кращий тренер-паралімпієць, дефлімпієць: Гунько Дмитро – Заслужений тренер України, тренер-викладач з плавання дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів і збірної команди України, працює зі спортсменами з вадами слуху.

Краща ДЮСШ – Ічнянська районна ДЮСШ «Колос» ЧОО ФСТ «Колос»

Краща СДЮШОР – ПНЗ «СДЮШОР з лижного спорту» ЧОО ФСТ «Україна»

Олімпійська надія: кращий юний спортсмен – Махно Кароліна, майстер спорту України з боксу, срібна призерка чемпіонату світу та срібна призерка чемпіонату Європи серед юніорок, вихованка Ічнянської районної дитячо-юнацької спортивної школи фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

Прорив року – Чернігівська обласна федерація боксу

Кращий спортивний благодійник-меценат: Карахтанов Микола – директор Чернігівського відділення ПАТ «САН ІнБев Україна», Кияновський Віктор – голова правління ПАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла».



QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Здобутки чернігівців | Переглядів: 1032 | Додав: shelkovaya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©