Четвер, 25-Квітня-2024, 01:14| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Серпень » 4 » Активно пройшов тиждень відпочинку жителів обласного центру на центральному пляжі міста Чернігова
16:19
Активно пройшов тиждень відпочинку жителів обласного центру на центральному пляжі міста Чернігова
Чернігівський обласний осередок Національного олімпійського комітету України спільно з міським Центром фізичного здоров'я населення "Спорт для усіх" та туристичним комплексом "Золотий берег" спільно організували тиждень здорового способу життя під назвою "Тиждень спорт-меню", який проходив з 26 липня по 2 серпня.
Після урочистого відкриття Заходу, на якому були прославлені спортсменів Чернігівщини, протягом цілого тижня активно були проведені маса спортивних заходів: танцювальний флешмоб від міських танцювальних колективів, чемпіонати пляжу з футболу, бадмінтону, пляжного та парк волейболу, День вірьовочного містечка, показові виступи та майстер класи з олімпійських видів спорту: волейболу, бадмінтону, стрільби з луку; змагання на першість з підтягування, віджимання, стрибках на скакалці, грі «фрісбі», «Дартс», перетягування канату, вікторина «Знавець олімпійського спорту». В загальному кожного дня всі спортивні площадки «Золотого берегу» були наповнені любителями здорового способу життя і спортивні заходи закінчувалися не раніше дев’ятої вечора.
В день закриття «Тижня спорт – меню» більше двохсот шанувальників фізичної культури зібралися біля умовної сцени. Танцювальні номери від представників танцювального колективу «Прем’єр палас», Квест для спортивних сімей, фінальні ігри чемпіонату пляжу з футболу, волейболу та бадмінтону, «Веселі старти» та фейсарт для маленьких майбутніх олімпійців, фотовиставка з Тижня спорт-меню, розігриш призів від олімпійців, відзначення найактивніших учасників спортивного тижня та нагородження переможців і призерів така програма останнього дня Заходу. Маса подарунків від обласного осередку НОК України, партнерів та спонсорів, спілкування з організаторами та олімпійцями і незабутні позитивні враження від Заходу. І найголовніше – всі учасники спортивного тижня від пенсіонерів до чотирьохрічних дітлахів висловлювали сподівання, що «Тиждень спорту» перейде в «Літо спорту» та стане доброю традицією кожного пляжного сезону.

Фотографії з заходів "Тиждень спорт-меню" можна переглянути тут і тут.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1262 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©